Är med i en grupp på Facebook som heter Receptsidan. Alla recept folk lägger upp är tydligen "super goda" och "jätte krämiga". Blir inte så provocerad av särskrivningarna, alls. Det som provocerar mig är att ALLA recept innehåller crème fraîche. Eller grädde. Eller båda och oftast även ost och/eller bacon plus kanske smördeg. Antar att det är i tiden. Bacon och grädde lchf-style. Men grejen med att "festlig" "helgmat" måste innehålla feta animaliska mejeriprodukter fattar jag inte! Borde inte dyra råvaror som hummer, rysk kaviar, oxfilé och sånt prioriteras högre? Men å andra sidan är ju dom råvarorna goda i sig själv medan fläskfilé, kycklingfilé och annat äckligt (billigt, jag vet) kött måste få hjälp av andra animaliska produkter för att inte bli torrt och smaklöst.
Fan, vet att jag inte borde ge mig in i den här diskussionen. Jag är ju killen som äter godis till middag med jämna mellanrum. Dessutom har jag aldrig några pengar och kan bara drömma om hummer och rysk kaviar. Kanske inte borde bajsa där jag äter...
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
0 kommentarer:
Skicka en kommentar